Wil je graag advies?

Wil je toch graag advies en heb je (nog) geen adviseur? Dan kun je via onderstaand formulier een kennismakingsgesprek aanvragen. Het kennismakingsgesprek zal met één van onze aangesloten hypotheekadviseur zijn.

Wij bieden zelf geen advies aan. Wel kunnen wij je in contact brengen met een hypotheekadviseur via ons netwerk. Daarom wordt jouw aanvraag doorgestuurd naar een partner. Namelijk Zorgeloosch. Zij zullen dan een kennismakingsgesprek voor je inplannen. Daarnaast zal na afloop van het gesprek ook worden nagevraagd hoe jij dit gesprek hebt ervaren. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit in de toekomst blijven garanderen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het afsprakenteam van Zorgeloosch zal na het invullen van het aanvraagformulier telefonisch contact met je opnemen. Dit zal binnen 2 werkdagen zijn. Vervolgens zal er een kennismakingsgesprek worden ingepland met een aangesloten hypotheekadviseur. Tijdens het telefonische gesprek zal je informatie krijgen over welke stukken je kunt klaarleggen voor het gesprek.. Zo ben jij volledig geïnformeerd voor het kennismakingsgesprek.

Hoeveel kost een kennismakingsgesprek?

Het kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Dit betekend dat je nergens aan vast zit. Daarnaast zal dit telefonisch worden verteld. Dan wordt dit tot slot nogmaals bevestigd in de afspraakbevestiging die je via de mail ontvangt.

Vul hier je aanvraagformulier in