Kan ik rentemiddelen met mijn Obvion hypotheek?

Bij Obvion kun je tussentijds de rente wijzigen door gebruik te maken van rentemiddeling. Op deze manier kun je gebruik maken van de actuele rente. Voor rentemiddeling bij Obvion gelden wel een aantal voorwaarden. Als je niet aan de voorwaarden voldoet kun je niet rentemiddelen. 

Boven op de gekozen rente vraagt de bank een vergoeding. Dit komt doordat de bank rente misloopt. Deze vergoeding wordt bij rentemiddeling maandelijks terugbetaald, hierdoor hoef je de vergoeding niet in één keer te betalen. Wil je liever de vergoeding in één keer betalen? Bekijk dan hier wat dit voor jou kan betekenen.

Benieuwd hoe rentemiddeling wordt berekend bij Obvion?

Om uit te leggen hoe rentemiddeling precies wordt berekend, hebben wij een vereenvoudigd rekenvoorbeeld voor je opgesteld.

Wanneer kan ik rentemiddelen bij Obvion?

Om te kunnen rentemiddelen heeft de bank een aantal voorwaarden opgesteld. Voldoe jij aan deze voorwaarden? Dan kun je bekijken of je kan besparen met rentemiddeling. 

Je:

  • hebt een vaste hypotheekrente;
  • hypotheekrente is hoger dan de actuele rente;
  • rentevaste periode is langer dan 2 jaar;
  • rentevaste periode loopt al 2 jaar;
  • nieuwe rentevaste periode is langer of gelijk aan je oude rentevaste periode;
  • nieuwe rentevaste periode is niet langer dan de einddatum van jouw hypotheek.

 

Hoeveel kan ik besparen met rentemiddeling bij Obvion?

Bekijk kosteloos en vrijblijvend of je met rentemiddeling kan besparen. Als jij tevreden bent met jouw besparing. Dan kun je een rapport afnemen. De kosten voor het rapport bedragen €29,99. Met dit rapport heb je overzichtelijk in kaart welke wijzigingen jouw geldverstrekker kan uitvoeren. Hierdoor kan jouw besparing makkelijk worden gerealiseerd. Daarnaast heb je een overzichtelijk rapport waar alles voor je uitgelegd staat.

Wil jij ook weten of je kan besparen en hoeveel je kunt besparen met rentemiddeling bij Obvion voor €29,99?

Toch liever een adviseur?