Kan ik besparen met rentemiddeling bij ABN AMRO?

Betaal je op dit moment nog een hoge hypotheekrente en loopt je rentevaste periode nog een aantal jaren? Dan kan het zo zijn dat je kan besparen met rentemiddeling bij ABN AMRO. Doordat de actuele hypotheekrente sterk gedaald is, wordt rentemiddeling interessant. Hierdoor zou jij kunnen besparen met rentemiddeling. Wil je toch liever jouw hypotheek oversluiten? Dan kan het zijn dat je een boete moet betalen. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op de pagina boeterente berekenen.

Hoe kan ik mijn besparing berekenen?
Door het invullen van de Rentemiddelingsdeskscan, kun je kosteloos inzicht krijgen in jouw rentemiddelingsopties. Je kan dan vrijblijvend kijken of rentemiddeling interessant is in jouw situatie. Is de besparing voor jou niet interessant? Dan kun je de rentemiddelingsscan gewoon afsluiten. Belangrijk is dat je de gegevens zo volledig mogelijk in de scan invult, hierdoor kunnen we de beste indicatie geven van jouw besparing. Je kan ook rentemiddelen op jouw aflossingsvrije hypotheek. Meer weten? Kijk dan op rentemiddeling aflossingsvrije hypotheek.

Weet je voldoende en ben je benieuwd of jij kan besparen met rentemiddeling?

Voorwaarden ABN AMRO - rentemiddeling

Om gebruik te kunnen maken van rentemiddeling heeft ABN AMRO enkele voorwaarden opgesteld. Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan kan de rente van je hypotheek wijzigen.

Je kan je hypotheekrente wijzigen als je:

  • Een vaste rente hebt;
  • Geen nieuwe offerte hebt aangevraagd voor de hypotheek;
  • Niet binnen 3 maanden voor het aflopen van je rentevaste periode zit;
  • Geen andere wijzigingen hebt aangebracht op jouw hypotheek.

Kan ik direct mijn rente laten middelen bij de ABN AMRO?

Via de rentemiddelingsscan kan je jouw besparing vrijblijvend bekijken. Wil je deze besparing laten uitvoeren bij de ABN AMRO?

Door het afnemen van het rentemiddelingsrapport, kan de ABN AMRO rentemiddeling voor je uitvoeren op jouw hypotheek. De kosten voor het rentemiddelingsrapport bedragen €29,99. In het rentemiddelingsrapport staat overzichtelijk beschreven op welke leningdelen kan worden bespaard, dan weet je precies waar je aan toe bent. Daarnaast kan je met het rapport precies laten zien aan jouw bank welke wijzigingen je wilt doorvoeren.

Mochten er nog vragen onbeantwoord zijn gebleven. Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord op de vraag er niet bij? Dan kun je contact met ons opnemen, we zullen je dan binnen 2 werkdagen een reactie geven.

Bron: rentemiddeling ABN AMRO

Ben jij benieuwd hoe rentemiddeling berekend wordt? 

Toch liever een adviseur?