Geen adviseur, wij helpen je!

Allereerst willen je bedanken voor het afnemen van het rentemiddelingsrapport.
Heb je nog geen adviseur? Wij kunnen je in contact brengen, daarbij willen je graag helpen.

Hoe kan Rentemiddelingsdesk mij helpen?

Indien je geen adviseur hebt kan je via onderstaand aanvraagformulier een gesprek aanvragen. Jou aanvraag wordt naar een partner bedrijf gestuurd, namelijk Zorgeloosch. Zij zullen vervolgens een afspraak voor je inplannen. Dit doen zij bij aangesloten hypotheekadviseurs, want dan zijn ze zeker van de kwaliteit. Bovendien zal ook worden nagevraagd hoe jij dit gesprek hebt ervaren. Hierdoor kunnen we in de toekomst kwaliteit blijven garanderen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Na het indienen van het aanvraagformulier, zal het afsprakenteam van Bol & Boosch contact opnemen. Dit contact zal telefonisch plaatsvinden. Je kunt verwachten dat ze binnen 2 werkdagen na versturen van het formulier contact opnemen. Vervolgens zullen  zij telefonisch een gesprek voor je inplannen met een aangesloten hypotheekadviseur. 

Zit ik dan ergens aan vast?
Na het inplannen van het gesprek zit je nergens aan vast. Tot slot zal dit telefonisch worden verteld en staat het ook nog eens vermeldt in de afspraakbevestigingsmail. Daarnaast is het kennismakingsgesprek geheel gratis. 

Vul hier jouw aanvraagformulier in

  • Toegestane bestandstypen: pdf.
    Upload
    Pdf Rentemiddelingsdesk rapport